19/02/2014

CURSA LA 10K

Hem iniciat un nou any i amb ell el Faes (Foment Arqueològic i Excursionista Sallentí) un nou repte.

El Faes és una entitat Sallentina amb més de 500 socis i amb seccions d’esports i lleure com Esquí, Verticals (escalada), Sortides Familiars, Muntanya... i des de mitjans de l’any passat la nova secció de Running

Una de les inquietuds d’aquesta nova secció fou la d’organitzar una nova cursa de Trail-Running a Sallent. Des del principi ens van suggerir que entréssim en col•laboració amb l’ASCF (Associació Sallentina de Cultura Física) per tal de capgirar la Cursa del Riu Cornet de Sallent, una cursa que enguany arribaria a la seva 14ª edició. Una de les peculiaritats de la Cursa del riu Cornet era com el seu nom indica que el seu trajecte ressegueix els camins propers a la llera del riu Cornet, i any rere any repetia el mateix circuit. Per aquesta raó i amb la intenció de renovar i refrescar l’antiga cursa l’hem renovat de dalt a baix.

Per això us volem informar que hem creat una nova cursa de Trail-Running a Sallent:
“la 10K de Sallent”. Una cursa circular de 10 km.

La nova cursa de Sallent, neix amb la intenció de donar un tomb en diversos aspectes i alhora esdevingui un nou referent a Sallent; una cursa nova, fresca , divertida, i amb un recorregut nou cada any, per indrets, camins i corriols de la Vila, on la gent que visiti Sallent gaudeixi de l’esport, les nostres muntanyes i la nostre Vila .

La data prevista per La 10k és el proper 25 de Maig de 2014 a les 10:00h.

Per més informació us podeu adreçar a la web del Faes on podreu consultar les Bases, col•laboradors, horaris i patrocinadors.

I per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en fer-ho a través de:

Secció de Running:
faesrunningsallent@gmail.com
www.facebook.com/Faesrunningsallent

Faes Sallent
Carrer Torres Amat, 37
08650 Sallent
www.faessallent.org
faessallent@gmail.com
93.837.19.03
De dilluns a divendres de 19h. a 21h.

Aprofitem per saludar-vos i donar-vos les gràcies per la vostra col•laboració i difusió de La 10K

Faes Running Sallent
Salut i Corriols!!