01/01/2010

LLICENCIES F.E.E.C. 2010

Estem a la teva disposició per tramitar les llicències de la federació de muntanya FEEC.
Si estàs interessat a tramitar la teva llicencia es important que llegeixis aquesta explicació de que es estar federat. El text ha estat extret de la web de la FEEC.
Al peu de la explicació, adjuntem els preus de les llicencies per que puguis estudiar quina es la que mes et convé.

En els darrers anys, hi ha agut un creixement considerable de federats aixó és un indicador que els esportistes van prenent consciència de la importància de pertànyer al col·lectiu federat, no només per l’assegurança d'accidents que comporta, si no també pels avantatges associats a la llicència.

Aquest ampli ventall de possibilitats i avantatges cada vegada són més valorades i van des de preus especials en refugis, descomptes en botigues, estacions d'esquí o càmpings, fins a les possibilitats que ofereix en àmbits com la competició o la formació.

Així doncs estar federat amb la FEEC dóna la possibilitar de participar a les competicions oficials de la FEEC en qualsevol de les seves modalitats, com ara caminades de resistència, curses de muntanya, escalada esportiva, esquí de muntanya, marxes tècniques, raids d'esports de muntanya, ral·lis d'alta muntanya, raquetes de neu, i d'altres esports com ara les curses d'orientació (en conveni amb la Federació Catalana de Curses d'Orientació), en duatlons de muntanya (en conveni amb la Federació Catalana de Triatló) i curses de canicross (en conveni amb les federacions catalanes d’Atletisme, d’Esports d’Hivern, i de Clubs d’Agility).

Els federats, excepte el col·lectiu infantil i la modalitat A, reben a domicili la revista Vèrtex (6 números anuals) i rebre informació a través de la subscripció al Butlletí electrònic de la FEEC, i participar com a usuari registrat en diferents apartats del web de la FEEC.

La llicència de la FEEC dóna accés a formació de qualitat: cursos de promoció de diferents especialitats a preus subvencionats, activitats docents de l'ECAM (titulació de tècnics, reciclatges, etc.) i altres, com ara el Curs de Medicina i Socors de Muntanya a preu reduït.

Els titulars de la llicència federativa també poden participar en activitats de la FEEC com ara les estades d'iniciació a l'escalada i l'alpinisme al Pirineu, les estades d'estiu per a joves alpinistes als Alps, les estades de descens de barrancs, el programa "Dona i esports de muntanya", i altres activitats esportives oficials organitzades per la FEEC i les entitats membres (campaments, aplecs, activitats de joventut, etc.).

Els posseïdors de la llicència FEEC tenen la possibilitat d'incorporació als centres de tecnificació d'esquí de muntanya, escalada esportiva, alpinisme o curses de muntanya, destinats als joves que vulguin assolir l'alt rendiment i competir. Igualment la llicència de la FEEC dóna la possibilitat d'accés a subvencions i premis per activitats d'alt nivell esportiu (activitats alpinístiques, expedicions, centres de tecnificació, etc.)

També es pot habilitar la llicència per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el titular de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC d'aquells que ofereix la FEDME.