09/11/2021

ASSAMBLEA, ELECCIONS I 50 ANIVERSARI FAES

Benvolgut/da soci/a,
Després d’aquesta travessa pel desert que el virus ha representat per a tots, reprenem l’activitat amb canvis, celebracions i forces renovades. Ja veureu que se’ns gira feina.
En primer lloc, ens fa feliços convocar-vos a l’Assemblea Anual de Socis d’aquest 2021, el proper divendres 10 de Desembre, a les 20:00, a la sala Vilà i Valentí.

L’Ordre del dia previst serà:
• Lectura acta anterior
• Breu comentari activitats 2021 i previsió activitats 2022
• Estat de comptes 2021 i Pressupost per al 2022
• Quota Socis 2022
• 50è Anniversari FAES 2022
• Precs i Preguntes

En segon lloc, lamentem dir-vos que alguns components de la junta han manifestat la voluntat de no continuar amb la seva tasca, després de molts anys al capdavant de l’entitat. Ens ha semblat, donada l’importància i l’entitat d’aquestes persones, com a acte de transparència, i també perquè ja tocava, convocar procés electoral per a la renovació de la Junta. Passem a detallar el Calendari segons el que marquen els nostres estatuts:
• La Convocatòria d’eleccions es farà efectiva el proper dimecres dia 10 de Novembre, dia en què es constituirà la Junta electoral, escollint per sorteig aleatori, els 3 components i els 3 suplents, entre els socis de la nostra entitat. També, aquest mateix dia s’iniciarà el període perquè es puguin treballar i configurar les diferents candidatures.
Segons els nostres estatuts, cada candidatura haurà de ser un equip d’entre 5 i 21 persones i s’hauran de cobrir els càrrecs d’un president, un o més vice-presidents, un secretari, un tresorer i els vocals que es creguin adients.
Es podran presentar tots els socis en actiu a l’entitat, majors d’edat.
• Dimarts, dia 23 de Novembre, serà la data límit de presentació i proclamació de candidatures, i inici si les candidatures ho desitgen, de les activitats de campanya electoral.
• Dijous, dia 9 de Desembre, final de campanya i jornada de reflexió.
• Divendres, dia 10 de Desembre, després de l’assemblea, votació, recompte i resultats.

I en tercer lloc, la cirereta del pastís. Ens emociona dir-vos que el proper 2022, el Foment Arqueològic Excursionista Sallentí celebra el seu 50è aniversari. Ens agradaria crear una comissió de socis, a part de la junta actual o la que surti de les properes eleccions, que s’animés a treballar tots els actes i activitats que podríem fer perquè la celebració sigui sonada.Una entitat com aquesta amb una història tan dilatada, necessita anar evolucionant, adaptar-se als canvis de necessitats i formes que experimenta la societat i els socis, necessita que la fem nostra, n’aprofitem el que en podem rebre i el que hi podem construïr, o acabarà morint com tot aquell ens que no evoluciona.
El daltabaix que ha estat la pandèmia per a tots, ens ha mostrat com d’important és per al benestar, poder gaudir de la natura i a més, compartir-ho en grup, gaudir i enriquir-nos de la companyia de persones amb qui potser no coincidiríem en el nostre dia a dia. Ara veiem amb més intensitat que mai, que paga la pena tenir cura de la nostra entitat, fer-la bullir d’activitat perquè en pugui celebrar 50 anys i molts més.

És per això que us animem, que us demanem, que participeu activament de la manera que us abelleixi, que participeu com a usuaris de les activitats, que us animeu a fer candidatures per a les eleccions, que us animeu a col•laborar amb la nova junta que surti, que us animeu a formar part de la comissió de treball del 50 anniversari, i fer que la nostra entitat torni a bullir de vida i es faci gran gràcies a la suma de les diferents visions i opinions de tots.

La Junta