Ens veiem pels camins de la història

Després de 9 anys amb el projecte de Sortides Familiars, havent observat que últimament el públic usuari era més divers i menys familiar, hem realitzat un profund acte d’introspecció, hem constatat quin tipus de sortides estavem fent últimament hem decidit sortir de l’armari i dir les coses pel seu nom... Encetem la secció Corriols i Pedres Velles.

Corriols i Pedres Velles. No podem ser més il•lustratius.

Encetem nova etapa, cercant nous horitzons, intentant lligar els conceptes que defineixen la desafortunada combinació de lletres del nostre acrònim (desafortunada des que un il•luminat va decidir fer una fundació d’autobombo pleistocènicament conservadora), tot rescatant de l’oblit l’Arqueològic per casar-lo a la nostra activitat Excursionista.

Una caminada amb l’excusa de visitar paratges històrics? Visites a paratges històrics amb l’excusa de compartir camí i gaudir la natura? Una manera de recordar o aprendre qui som i d’on venim amb un bany anímic de terra, roca i saba vegetal?

Potser gaudir, redescobrir, percebre profundament, respirar, suar, conèixer o estimar la terra que ens bressola des de la nit del temps... això ho haureu de trobar cadascú de vosaltres.

Nosaltres us podem prometre bocins d’història, banys de natura, salut i bon humor... i que ens cansarem com rucs per veure quatre pedres.