Activitats > Activitats de Muntanya > CAMINADA POPULAR

Activitats de Muntanya

27/04/2014

CAMINADA POPULAR

Aquest any ja arribem a la XXX CAMINADA POPULAR DE SALLENT. Enguany es celebrarà DIUMENGE 27 D’ABRIL DE 2014.


Com que l’any passat vam viure una caminada molt i molt remullada i tan sols una cinquantena de valents van decidir sortir, hem decidit repetir el recorregut de l’any passat per tal que en pogueu gaudir!


La sortida serà a les 8 del matí a la Plaça dels arbres i el preu dels socis és de 4€ i el dels NO socis és de 7€.


 


El primer avituallament serà just a la sortida, a la Plaça dels arbres i un cop hàgim pres la xocolata, la coca, els ous durs, la barreja…començarem a caminar!


Recorregut llarg (18km):


Sortirem de la Plaça dels arbres, Plaça de la pau, carrer Cós, Plaça Catalunya, pont nou, horts del Traval, carrer Rocaus i seguir l’antiga llera de la síquia fins a la Rampinya. Ermita de Sant Antoni, costes de Valldoria, casa de Ridó i esmorzar a Torrebruna.


Agafarem el camí cap a Lluçà, però abans d’arribar-hi, girarem cap a l’esquerre per anar als Emprius, i des d’aquí i deixant el runam a la nostra esquerra, baixarem fins a la síquia per trobar el tercer avituallament.


Ara ja només ens queda seguir la síquia i la via del tren, per arribar a la Rampinya, pont vell, Carrer nou, Carrer Cós, Plaça de la pau i arribada a la Plaça dels arbres.


Recorregut curt (13km):


Sortirem del mateix lloc del recorregut llarg i anirem junts fins a l’esmorzar. Aquí ens separarem, agafarem el camí de la gravera per tornar-nos a trobar, amb el recorregut llarg, a l’alçada de la casa dels Emprius, i ja des d’aquí seguir junts fins a l’arribada.


Bona caminada!